🔥 -10% popust do konca meseca! Koda: kupon10 Velja za nakupe nad 25 EUR! 🔥

-10% popust do konca meseca! Koda: kupon10 Velja za nakupe nad 25 EUR!

Imate vprašanje?

info@lustno.com

Ustvarjanje izdelkov Luštno

Od idejne zasnove do izdelka je kar dolga pot, ki ne obsega zgolj izdelave predloge in šivanja, ampak se velikokrat izkaže kot dolgotrajni proces izboljševanja izdelka.
Tako lahko trenutno dobite izdelke, ki so dovršeni, saj so tekom nastanka bili kar nekajkrat spremenjeni, da se je izboljšala kvaliteta in uporabnost. Poleg načrtovanja se tako srečam s striženjem, likanjem predloge, spajanjem medvloge, robljenjem in šivanjem in seveda tudi pakiranjem in pošiljanjem.

Celoten proces je obsežno delo, ki pa ti nudi veselje, ko je stranka zadovoljna in pohvali izdelek, ki si ga skrbno načrtoval in naredil.
Izdelki luštno so slovensko ročno delo in so skupek idejne zasnove o uporabnosti ter kreativnosti, ki jih prenesete v svoj dom. 

Sorodni izdelki

Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki