LUŠTNO - Brisače za roke in unikatni izdelki, ki jih krasi oblikovna dovršenost ter navdihujoče ideje. Božična darila

Splošni pogoji, plačila in dostava

Dobrodošli v spletni trgovini Luštno - spletni trgovini z unikatnimi izdelki, ki imajo oblikovalsko noto...

Izdelki, ki jih izdelujem imajo uporabno in okrasno funkcijo. Zato sem z namenom, da svoje izdelke in delo predstavim širši javnosti ustvarila spletno trgovino z imenom Luštno. Pa veliko užitkov ob prebiranju spletne strani.

Luštno.com je spletna trgovina unikatno izdelanih izdelkov. Omogočamo vam enostaven nakup, ki je dostopen 24 ur dnevno.

Uporaba e-trgovine

Za nakup v spletni trgovini ni potebno uporabniško ime in geslo. Za vsak nakup kupec napiše svoje osebne podatke (ime in priimek, naslov za dostavo pošiljke, e-mail in telefon za morebitne dodatne informacije). Zavezujemo se, da vaših kontaktnih podatkov ne bomo zlorabili in jih bomo uporabili le za pošiljanje vašega naročila.

Postopek naročila

  • Izberite izdelke, dodajte jih v košarico. Za več izdelkov se vrnite iz košarice "Nazaj v trgovino" (gumb) in izberite ostale izdelke.
  • Ko imate izbrane vse izdelke in ste v Košarici izberite količino izdelkov, izberite lokacijo dostave in izberite način plačila. Kliknite gumb "Naslednji korak"
  • Izpolnite polja Podatki o naročniku, v primeru, da se naslov dostave razlikuje od naslova naročnika, to vpišite v padajočem okencu.
  • Sledijo Dodatne informacije, napišite jih če jih imate. V naslednjem okenčku si lahko ogledate povzetek vašega naročila. S klikom na gumb "Potrdi in zaključi nakup" boste plačali in oddali naročilo.

Naročanje, načini plačila in dostava

  • Kupljene izdelke vam pošljemo v roku 2-3 dni od dneva nakupa.
  • Vse kupljene izdelke vam bomo poslali po Pošti Slovenije.

Naročilo PO PAYPALU

Po zaključenem naročilu vam bomo poslali predračun (paypal invoice) na vaš e-mail naslov iz paypal naslova info@piara.si. Ko predračun (paypal invoice) plačate vam pošljemo kupljene izdelke v najkrajšem roku.

Naročilo PO PREDRAČUNU

Ob naročilu vam bomo poslali predračun na vaš e-mail naslov. Naročnik plača avans na TRR, ki je napisan na predračunu. Ko predračun plačate (lahko nam pošljete tudi e-mail, da ste plačali) vam pošljemo kupljene izdelke v najkrajšem roku.
TRR: SI56 0400 1005 0233 282
BIC-SWIFT: KBMASI2X
SKLIC: SI00 - št.naročila

Naročilo PO POVZETJU

Če ste izbrali način plačila PO POVZETJU, boste ob obisku poštarja plačali znesek naročila + stroške odkupnine, ki jih zaračuna Pošta Slovenije:
NAKAZNICA POŠTE SLOVENIJE:
•  do 27,50 eur znaša provizija 1,90 eur
•  nad 27,50 eur do 470,00 eur znaša provizija 6,9% zneska
•  nad 470,00 eur znaša provizija 32,43 eur

​Prevzem

​Osebni prevzem blaga ni možen. Blago dostavljamo na naslov, ki ga vpišete v postopku naročila.

Zavrnitev naročila

Če naročila pod navedenimi pogoji ne moremo izvesti, zavrnemo naročilo in o tem obvestimo kupca po elektronski pošti. Naročilo se zavrne, če ni oddano s pravili nakupa.

Vračilo blaga

Ker so izdelki unikatni, vračilo blaga ni možno.

Varnost osebnih podatkov

Zavezujemo sek trajnemu varovanju uporabnikovih osebnih podatkov. Uporabljeni bodo le za potrebe pošiljanja blaga in za ostalo potrebno komunikacijo.

PIŠKOTKI

Za potrebe spletne strani  uporabljamo naslednje piškotke:

Sejni piškotek
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbišre, ko uporabnik odide s spletne strani.

Spletna košarica piškotek
S tem piškotkom ohranjamo vsebino košarice, tudi ko zaprete brskalnik in naslednjič odprete. Vsebina košarice v samem piškotku ni razvidna.

Piškotki za pomnjenje uporabniških nastavitev
Uporabljamo piškotke za pomnenje uporabniških nastavitev, kot npr. piškotek, ki vsebuje informacijo o sprejetju ali zavrnitvi piškotkov.

Piškotki Google Analytics _ga

S pomočjo teh piškotkov beležimo statistiko obiskovalcev. Ti piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih informacij, služijo le za zagotavljanje unikatnosti obiskov. Več o Google Analytics piškotkih, njihovem namenu in trajanju si lahko preberete na spletni strani Cookie statementČe želite blokirati Google Analytics, to lahko storite na tej spletni strani.

Kako upravljati s piškotki?

Večina spletnih brskalnikov omogoča, da nastavite vaše piškote. Piškotke lahko zavrnete ali jih sprejmete s funkcijo, vgrajeno v spletne brskalnike. Če piškotke zavrnete, lahko naprej uporabljate našo spletno stran, vendar določene podstrani ne bodo delovale. V nadaljevanju se nahajajo povezave do navodil, kako lahko izključite piškotke na vašem spletnem brskalniku:


 

Upravljalec s spletno trgovino:

PIARA s.p.
Cesta v Mestni log 55
1000 LjubljanaTRR: SI56 0400 1005 0233 282
BIC-SWIFT: KBMASI2X
SKLIC: SI00 - št.naročila

 

Lea Belič
041953948
info@lustno.com