🔥 Kupon za popust: Zima2023 🔥

Kupon za popust: Zima2023

Imate vprašanje?

info@lustno.com

O Luštno

Ker sem po naravi raziskovalka in vedno iščem kake nove rešitve ter izboljšave, sem se v kuhinji srečevala s stalnim problemom pri uporabi kuhinjskih krp. Vsi, ki radi kuhamo in preživimo veliko časa v kuhinji, dobro poznamo kuhinjske krpe, ki visijo na pečici vse pomečkane in neurejene, pa še rade padejo na tla, kar pa nas vse zelo zmoti.

Ker je tudi mene to motilo, sem pričela ustvarjati in rodila se je ideja o izboljšavi kuhinjske krpe. Sistem zapenjanja in obešanja v kombinaciji z brisačko za roke in kuhinjsko krpo je kmalu zagledal luč sveta.
Sprva sem imela izdelke le zase in bili so res osnovni. Skupaj z nadgradnjami in izboljšavami, pa so prišli tudi kupci in zveste podpornice, ki jim je bila ideja nadvse všeč. Ker pa rada ustvarjam in oblikujem vedno nove stvari, se je z leti nabor izdelkov le še povečeval. 

Izdelke Luštno odlikuje slovensko ročno delo s pridihom podeželja in pestro paleto barv ter vedno kake novosti in majhne podrobnosti, ki jih rada dodam izdelkom in v darilne pakete, ki jih pripravljam za raznolike priložnosti.
Ustvarjanje je zanimivo in zabavno, če pa dodamo še uporabnost, pa dobimo prelepe izdelke, ki kupca ali obdarovanca navdušijo. Vedno se potrudim, da z vsako novo idejo navdušim tudi vas.

Hvaležna vam bom, če boste z nakupom podprli slovensko ročno delo in ustvarjalnost, ki se kažejo v mojih ročno izdelanih in ustvarjenih produktih Luštno. Pa veselo brskanje po trgovini vam želim!


Lea Belič
www.Lustno.com

E-pošta: info@lustno.com
telefon: 041 953 948

 

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki