🔥 Kupon za popust: Zima2023 🔥

Kupon za popust: Zima2023

Imate vprašanje?

info@lustno.com

Zakaj izbrati izdelke Luštno?

Ko želimo nekoga obdarovati je poleg izdelka pomembno tudi kako bo izgledalo darilo, ko ga obdarovanec prejme. Prekrasno je odpreti paket, ki si ga prejel ter pri tem uživati v presenečenju, če pa je izdelek lepo zavit, naredi to še večji efekt. Posebna čustva nas preplavijo, ko prejmemo darilo v lepem paketu. Privlačna embalaža izboljša celoten učinek darila in zagotovo bo obdarovanec navdušen in vam bo to tudi nemudoma sporočil.

V ta namen sem pripravila škatlice iz recikliranega kartona in  majhno pozornost., ki je primerna trenutnemu času ali prazniku.
V spletni trgovini je prav tako na voljo kategorija s posvetili ki jih lahko dodate svojim izdelkom. 

Če želite nekoga presenetiti, mu lahko darilo vročimo v vašem imenu. Naslov obdarovanca izpolnite pri zaključku naročila tako da označite, da želite prejeti naročilo na drug naslov. Tako bo paket prispel k obdarovancu, vi pa morate le paziti, da boste v trgovini poleg izdelkov izbrali tudi posvetilo ter v komentar naročila napisali vsebino posvetila.

Paket, ki je namenjen obdarovancu še posebno zaščitim, da se ne bi poškodoval med transportom.

Lepo je biti obdarovan, še lepše pa je nekoga obdarovati.

Nekaj primerov naše darilne embalaže s posvetili

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki