🔥 Uporabi kupon: MAMA10 za 10% popusta pri nakupih nad 30 EUR! ❤ Unikatna darila za mamo, punco, ženo, sestro, prijateljico ali rojstni dan. 🔥

Uporabi kupon: MAMA10 za 10% popusta pri nakupih nad 30 EUR! ❤ Unikatna darila za mamo, punco, ženo, sestro, prijateljico ali rojstni dan.

Imate vprašanje?

info@lustno.com

Zakaj izbrati darilno pakiranje?

Ko želimo nekoga obdarovati je poleg izdelka pomembno tudi kako bo izgledalo darilo, ko ga obdarovanec prejme. Prekrasno je odpreti paket, ki si ga prejel ter pri tem uživati v presenečenju, če pa je izdelek lepo zavit, naredi to še večji efekt. Posebna čustva nas preplavijo, ko prejmemo darilo v lepem paketu. Privlačna darilna embalaža izboljša celoten učinek darila in zagotovo bo obdarovanec navdušen in vam bo to tudi nemudoma sporočil.

V ta namen sem pripravila možnost darilnega pakiranja, ki lahko vsebuje darilno škatlo, skrbno pripravljen izdelek, majhno pozornost in še posebno posvetilo.
V spletni trgovini so tako na voljo kategorije kjer lahko izbirate med posvetili in darilno embalažo, ki jih dodajte svojim izdelkom. 

Če želite nekoga presenetiti, mu lahko darilo vročimo v vašem imenu. Naslov obdarovanca izpolnite pri zaključku naročila tako da označite, da želite prejeti naročilo na drug naslov. Tako bo paket prispel k obdarovancu, vi pa morate le paziti, da boste v trgovini poleg izdelkov izbrali tudi darilno embalažo in posvetilo ter v komentar naročila napisali vsebino posvetila.

V kolikor izberete darilno embalažo bo darilni paket vedno vstavljen še v dodatno kuverto z mehurčki za pošiljanje, da se vaše naročilo ne bi poškodovalo med transportom. Darilo bo tako prispelo do vas ali obdarovanca nepoškodovano.

Lepo je biti obdarovan, še lepše pa je nekoga obdarovati.

Nekaj primerov naše darilne embalaže s posvetili

Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki